kit OVER gewicht - meer info

Minder moe door anders te eten!

Heb jij ook regelmatig last van vermoeidheid? Heb je al veel geprobeerd om je minder moe te voelen? Heb je al verschillende vitaminenkuren en voedingssupplementen uitgeprobeerd? Of hou jij je dagelijks op de been met talloze lapmiddeltjes zoals cafeïnehoudende dranken en energierepen met trage suikers? Dan doe je wellicht meer kwaad dan goed. Christel Stevens, ingenieur voeding en natuurdiëtiste, deelt tijdens deze 1 uur durende webinar graag met jou haar wetenschappelijke ervaring en kennis en zal op die manier een aantal mythes ontkrachten over de relatie tussen voeding en energie.

Je komt te weten welke belangrijke rol voeding speelt in het verkrijgen van een optimale energiebalans. Je leert welke voedingsmiddelen je uitputten en stress geven en welke je lichaam en geest op een natuurlijke manier in evenwicht houden. Christel je zal gedurende 30 minuten de basisregels uiteenzetten om je energiepeil te verhogen door middel van voeding en nog 4 andere pijlers en zal je haar unieke totaalaanpak toelichten. Daarna geeft ze nog 30 minuten de kans om concrete vragen te stellen, die ze vanuit haar expertise met plezier zal beantwoorden.

Grijp deze kans en investeert een uurtje tijd in je gezondheid, want die is toch heel veel waard!

Caroline Van Hove

Dendermonde

Caroline Van Hove

Vorig jaar was ik ten einde raad, omdat mijn BMI veel te hoog was. Ik overwoog een maagverkleining, maar mijn man en kinderen raadden mij de ingreep af. Via via kwam ik bij Christel Stevens terecht. Ze bleek een heel lieve en ervaren vrouw, die mij goed verstond, dus ik startte bij haar een traject. Christel bleek mijn redding. Sedert onze eerste afspraak ben ik in totaal 16,5 kg afgevallen. Ik ben daar ZO gelukkig mee! Ik kan iedereen een traject bij 3 is One aanraden, en wil graag vertellen hoe gelukkig ik erdoor geworden ben. Mensen mogen mij altijd contacteren als ze mijn verhaal willen horen!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.