Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

MINDER klachten door beter (w)eten!

Prikkelbare darm buikpijn

Vind jij het stilaan zonde van je tijd om van de ene dokter naar de andere therapeut te hollen. Ben je het ook zat om steeds meer -stillers, -remmers, anti- of -blokkers moet nemen. Of vertrouw jij de werking van je lichaam niet meer zonder een massa supplementen?

Dan wordt het misschien hoog tijd om je prioriteiten eens te herbekijken en een aantal zaken in je leven eens terug op orde te zetten.

Wat is jouw prioriteit? Wat wil je nu echt: leven, écht leven, of óverleven met al die pillen? Mijn droom is LEVEN doorgeven aan iedereen. Hiervoor heb ik de 3-isOne-methode ontwikkeld. Deze bevat alle kennis van 15 jaar wetenschappelijke opleidingen en vooral veel praktijkervaring.

Tijdens dit gratis webinar leg ik je uit wat dit precies inhoudt. Natuurlijk is er ook in mijn leven niet iedere dag zonneschijn, zijn er nog altijd uitdagende momenten. Dat geldt wellicht ook voor jou en dat kan ik niet veranderen. Wat ik wél kan doen is jou helpen groeien naar een betere gezondheid, meer energie en meer veerkracht, zodat er een natuurlijke balans ontstaat in je leven. Daardoor zal je opnieuw met plezier aan je werkdag beginnen en bovendien tijd kunnen creëren voor ontspanning en hobby’s of onvergetelijke momenten met je gezin, familie of vrienden.

Minder klachten door zelfgenezing

Met minder klachten door het leven gaan, is een haalbare doelstelling, zeker als je ze aanpakt vanaf de fundamenten. Natuurlijk moet je de kennis hebben om dat te doen. Die kennis wil ik graag met je delen.

Wat is nu het verschil tussen genezen met pillen en genezen door het activeren van jouw eigen zelfgenezend vermogen? Wat is nu eigenlijk het verschil tussen óverleven en leven?

Dit webinar geeft je inzicht in de fundamenten van de werking van lichaam, brein en hart. Het lichaam, brein en hart voed je met veel meer dan eten. Ze worden gevoed met 5 pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten.

Bij 3-isOne starten we altijd met een analyse. Deze analyse brengt in kaart waar balans is en waar onbalans is. Van daaruit ontstaat herstel, met als gevolg een natuurlijke balans waarbij jij jezelf keer op keer geneest. Dit is essentieel voor algehele gezondheid en zowel inzetbaar bij preventie als gezondheidsherstel van bij het fundament, zowel op korte als lange termijn. Je zal inzichten krijgen in hoe de klassieke en complementaire geneeskunde elkaar kunnen aanvullen. Want gezondheid gaat om jou! Het doel is dat jij van beide disciplines optimaal gebruik kan maken zodat je je leven voortaan zélf in de hand hebt.

Schrijf je in voor dit gratis webinar. Gedurende een half uurtje neem ik je mee in dit verhaal en dan is er nog een half uur om vragen te stellen.

Eline

Eline Hoskens

Belsele

Eline Hoskens

Ik heb onlangs ‘1 jaar zonder migraine’ mogen vieren. Ik heb in die tijd wel nog een 6-tal migraineaanvallen voelen opkomen, maar ik heb ze telkens tijdig kunnen verijdelen met de tips van Christel. Lotgenoten weten hoeveel dit betekent. Ik heb mijn leven terug. Wat ik ook fijn vind, is dat ik niet krampachtig mijn triggers moet vermijden, zoals chocolade. Dat kan ik gewoon blijven eten zonder dat dit nog migraine uitlokt. Ik geraakte ook van nog een aantal andere lichamelijke klachten af waarvan ik was vergeten dat ik ze had en leerde en ervaarde wat een ‘genezingscrisis’ is en hoe het ‘zelfgenezend vermogen’ werkt.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.