Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

MINDER moe door beter (w)eten!

Verwarring over energietekort

Heb jij ook regelmatig last van vermoeidheid? Zou je graag wat meer energie hebben? Heb je al vanalles geprobeerd om je minder moe te voelen? Heb je al verschillende vitaminekuren en voedingssupplementen uitgeprobeerd? Of hou jij je dagelijks op de been met talloze lapmiddeltjes zoals cafeïnehoudende dranken en energierepen met trage suikers? Dan doe je wellicht meer kwaad dan goed. Ik ben Christel Stevens, ingenieur voeding en natuurdiëtiste, en ik deel tijdens deze 1 uur durende webinar graag met jou mijn wetenschappelijke ervaring en kennis. Op die manier zal ik een aantal mythes ontkrachten over de relatie tussen voeding en energie.

Je komt te weten welke belangrijke rol voeding speelt in het verkrijgen van een optimale energiebalans, MEER energie dus! Je leert welke voedingsmiddelen je uitputten en stress geven en welke je lichaam en geest op een natuurlijke manier in evenwicht houden. Tijdens dit gratis webinar zal ik je gedurende 30 minuten de basisregels uitleggen om je energiepeil te verhogen door middel van voeding en nog 4 andere pijlers en zal ik je de unieke totaalaanpak toelichten van 3-isOne. Daarna heb je nog 30 minuten de kans om concrete vragen te stellen, die ik vanuit mijn expertise met plezier zal beantwoorden.

Grijp deze kans en investeert een uurtje tijd in je gezondheid, want die is toch heel veel waard!

Dirk Meeus getuigenis

Dirk Meeus

Sint-Niklaas

Dirk Meeus

Als ondernemer werk je veel uren, heb je veel veerkracht nodig, en is ziek worden geen optie. Na een lange winter zonder veel mogelijkheden om de batterijen op te laden, voelde ik me zeer vermoeid, en recupereerde ik minder en minder van de zware werkweken. Daarnaast ga je dan compenseren met zoetigheden, vette voeding, etc. Door een consult met Christel kreeg ik een grondige diagnose van wat er met mijn lijf aan de hand was, en een gedetailleerd actieplan om qua voeding, rust, beweging, en ondersteund met voedingssupplementen aan de slag te gaan. Na een tweetal weken voelde ik mij een ander mens. Veel energieker, betere nachtrust, terug zin om te sporten. Er zijn ook enkele opvolgingsmomenten gepland om te evalueren en bij te sturen. Een traject bij 3-is-one is een investering in jezelf. Aanrader!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.