Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

MINDER moe door beter (w)eten!

Verwarring over energietekort

Heb jij ook regelmatig last van vermoeidheid? Zou je graag wat meer energie hebben? Heb je al vanalles geprobeerd om je minder moe te voelen? Heb je al verschillende vitaminekuren en voedingssupplementen uitgeprobeerd? Of hou jij je dagelijks op de been met talloze lapmiddeltjes zoals cafeïnehoudende dranken en energierepen met trage suikers? Dan doe je wellicht meer kwaad dan goed. Ik ben Christel Stevens, ingenieur voeding en natuurdiëtiste, en ik deel tijdens deze 1 uur durende webinar graag met jou mijn wetenschappelijke ervaring en kennis. Op die manier zal ik een aantal mythes ontkrachten over de relatie tussen voeding en energie.

Je komt te weten welke belangrijke rol voeding speelt in het verkrijgen van een optimale energiebalans, MEER energie dus! Je leert welke voedingsmiddelen je uitputten en stress geven en welke je lichaam en geest op een natuurlijke manier in evenwicht houden. Tijdens dit gratis webinar zal ik je gedurende 30 minuten de basisregels uitleggen om je energiepeil te verhogen door middel van voeding en nog 4 andere pijlers en zal ik je de unieke totaalaanpak toelichten van 3-isOne. Daarna heb je nog 30 minuten de kans om concrete vragen te stellen, die ik vanuit mijn expertise met plezier zal beantwoorden.

Grijp deze kans en investeert een uurtje tijd in je gezondheid, want die is toch heel veel waard!

Eline

Eline Hoskens

Belsele

Eline Hoskens

Ik heb onlangs ‘1 jaar zonder migraine’ mogen vieren. Ik heb in die tijd wel nog een 6-tal migraineaanvallen voelen opkomen, maar ik heb ze telkens tijdig kunnen verijdelen met de tips van Christel. Lotgenoten weten hoeveel dit betekent. Ik heb mijn leven terug. Wat ik ook fijn vind, is dat ik niet krampachtig mijn triggers moet vermijden, zoals chocolade. Dat kan ik gewoon blijven eten zonder dat dit nog migraine uitlokt. Ik geraakte ook van nog een aantal andere lichamelijke klachten af waarvan ik was vergeten dat ik ze had en leerde en ervaarde wat een ‘genezingscrisis’ is en hoe het ‘zelfgenezend vermogen’ werkt.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.