Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

MEER energie door beter (w)eten!

Verwarring over energietekort

Heb jij ook regelmatig last van vermoeidheid? Zou je graag wat meer energie hebben? Heb je al vanalles geprobeerd om je minder moe te voelen? Heb je al verschillende vitaminekuren en voedingssupplementen uitgeprobeerd? Of hou jij je dagelijks op de been met talloze lapmiddeltjes zoals cafeïnehoudende dranken en energierepen met trage suikers? Dan doe je wellicht meer kwaad dan goed. Ik ben Christel Stevens, ingenieur voeding en natuurdiëtiste, en ik deel tijdens deze 1 uur durende webinar graag met jou mijn wetenschappelijke ervaring en kennis. Op die manier zal ik een aantal mythes ontkrachten over de relatie tussen voeding en energie.

Je komt te weten welke belangrijke rol voeding speelt in het verkrijgen van een optimale energiebalans, MEER energie dus! Je leert welke voedingsmiddelen je uitputten en stress geven en welke je lichaam en geest op een natuurlijke manier in evenwicht houden. Tijdens dit gratis webinar zal ik je gedurende 30 minuten de basisregels uitleggen om je energiepeil te verhogen door middel van voeding en nog 4 andere pijlers en zal ik je de unieke totaalaanpak toelichten van 3-isOne. Daarna heb je nog 30 minuten de kans om concrete vragen te stellen, die ik vanuit mijn expertise met plezier zal beantwoorden.

Grijp deze kans en investeert een uurtje tijd in je gezondheid, want die is toch heel veel waard!

Caroline Van Hove

Dendermonde

Caroline Van Hove

Vorig jaar was ik ten einde raad, omdat mijn BMI veel te hoog was. Ik overwoog een maagverkleining, maar mijn man en kinderen raadden mij de ingreep af. Via via kwam ik bij Christel Stevens terecht. Ze bleek een heel lieve en ervaren vrouw, die mij goed verstond, dus ik startte bij haar een traject. Christel bleek mijn redding. Sedert onze eerste afspraak ben ik in totaal 16,5 kg afgevallen. Ik ben daar ZO gelukkig mee! Ik kan iedereen een traject bij 3 is One aanraden, en wil graag vertellen hoe gelukkig ik erdoor geworden ben. Mensen mogen mij altijd contacteren als ze mijn verhaal willen horen!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.