Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

Kinesiologisch testen voor beginners

Zelf ben ik een gecertifieerd therapeut en gebruik ik de methode van kinesiologisch testen dagelijks.

Een FKC-hulpverlener maakt gebruik van deze methode ‘kinesiologisch testen’. Dit is een spiertest van de pink-duim-cirkel om een ‘zwak’ of ‘sterk’ spierantwoord te krijgen. We testen dus nooit de spier op zich, zoals een klassieke arts of kinesist doet. Wel gebruikt je FKC-hulpverlener het spierantwoord in een cascade van vragen om zo een weg te banen op zoek naar het juiste antwoord. Lees hier meer over fundamentele kinesiologische communicatie.

Praktische workshop kinesiologisch testen

Hoe ga je er zelf mee aan de slag? Wil je hiermee kennismaken en de basis zelf ook leren voor dagelijks gebruik: om keuzes te maken in je gezin, voor je voeding, je gezondheid en je werk?

Schrijf je dan in! De plaatsen zijn beperkt door de coronamaatregelen. => Je plaats is pas zeker als de betaling gebeurd is.

Caroline Van Hove

Dendermonde

Caroline Van Hove

Vorig jaar was ik ten einde raad, omdat mijn BMI veel te hoog was. Ik overwoog een maagverkleining, maar mijn man en kinderen raadden mij de ingreep af. Via via kwam ik bij Christel Stevens terecht. Ze bleek een heel lieve en ervaren vrouw, die mij goed verstond, dus ik startte bij haar een traject. Christel bleek mijn redding. Sedert onze eerste afspraak ben ik in totaal 16,5 kg afgevallen. Ik ben daar ZO gelukkig mee! Ik kan iedereen een traject bij 3 is One aanraden, en wil graag vertellen hoe gelukkig ik erdoor geworden ben. Mensen mogen mij altijd contacteren als ze mijn verhaal willen horen!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.