Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

Kinesiologisch testen voor beginners

Zelf ben ik een gecertifieerd therapeut en gebruik ik de methode van kinesiologisch testen dagelijks.

Een FKC-hulpverlener maakt gebruik van deze methode ‘kinesiologisch testen’. Dit is een spiertest van de pink-duim-cirkel om een ‘zwak’ of ‘sterk’ spierantwoord te krijgen. We testen dus nooit de spier op zich, zoals een klassieke arts of kinesist doet. Wel gebruikt je FKC-hulpverlener het spierantwoord in een cascade van vragen om zo een weg te banen op zoek naar het juiste antwoord. Lees hier meer over fundamentele kinesiologische communicatie.

Praktische workshop kinesiologisch testen

Hoe ga je er zelf mee aan de slag? Wil je hiermee kennismaken en de basis zelf ook leren voor dagelijks gebruik: om keuzes te maken in je gezin, voor je voeding, je gezondheid en je werk?

Schrijf je dan in! De plaatsen zijn beperkt door de coronamaatregelen. => Je plaats is pas zeker als de betaling gebeurd is.

Patricia Heyninck, orthomoleculair voedingsconsulente

Sint-Niklaas

Patricia Heyninck, orthomoleculair voedingsconsulente

Ik heb zelf mijn opleiding gevolgd bij het Faché-instituut. […] Maar ik merkte dat ik cliënten soms overlaadde met teveel info. Bovendien kwam ik ‘s avonds volledig uitgeput thuis. Ook het schrijven van de verslagen en adviezen vergde nog veel tijd en energie. Toen ik op het einde van de maand de rekening maakte, had ik enorm veel uren gewerkt waarvoor ik naar verhouding heel weinig werd betaald. Ik miste structuur en efficiëntie. Ik ben ervan overtuigd dat de start van mijn praktijk totaal anders was verlopen mocht ik hebben gewerkt met het programma van Christel. Dit biedt veel structuur, zowel voor jezelf als voor de cliënt. Door haar jarenlange ervaring weet zij perfect hoe je een traject moet opbouwen om tot een optimaal resultaat te komen. Je deelt aan je cliënten nog steeds al je kennis maar dit gebeurt meer gefaseerd. Haar ondersteuning is een meerwaarde die goud waard is in je praktijk, zowel op fysiek als financieel vlak. Mijn praktijk heeft mij gebracht waar ik uiteindelijk moest zijn, nl. bij mijn broodbakmixen HighFibe. Hier ligt dan ook mijn passie en mijn hart. Maar bij therapeuten wiens passie volledig bij hun praktijk ligt, adviseer ik de ‘gouden kapstokken’ van Christel.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.