kit OVER gewicht - meer info

Energiedipje?

Leer je brein te voeden.

Je kent het ongetwijfeld, snel een kop koffie om wakker te worden, dan nog eentje om de meeting door te komen. Uiteraard na het middagmaal nog een kopje en om 15 u heb je een snack nodig. Waar is concentratie en je focus iedere keer toch naartoe. Hoe kan dit beter. Wat heeft je brein nodig?

  • Wat theorie over de verschillende energiebronnen voor lichaam en brein
  • Praktische tips om zelf een gezonde snack te maken of te kopen
  • Enkele oefeningen om je energiedipjes te voorkomen en om ze aan te pakken

Eenvoudig en zowel toepasbaar op je werk als in je privé-leven, krijg je tijdens deze workshop heel wat inzichten en handvatten waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

Caroline Van Hove

Dendermonde

Caroline Van Hove

Vorig jaar was ik ten einde raad, omdat mijn BMI veel te hoog was. Ik overwoog een maagverkleining, maar mijn man en kinderen raadden mij de ingreep af. Via via kwam ik bij Christel Stevens terecht. Ze bleek een heel lieve en ervaren vrouw, die mij goed verstond, dus ik startte bij haar een traject. Christel bleek mijn redding. Sedert onze eerste afspraak ben ik in totaal 16,5 kg afgevallen. Ik ben daar ZO gelukkig mee! Ik kan iedereen een traject bij 3 is One aanraden, en wil graag vertellen hoe gelukkig ik erdoor geworden ben. Mensen mogen mij altijd contacteren als ze mijn verhaal willen horen!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.