kit OVER gewicht - meer info

Energiedipje?

Leer je brein te voeden.

Je kent het ongetwijfeld, snel een kop koffie om wakker te worden, dan nog eentje om de meeting door te komen. Uiteraard na het middagmaal nog een kopje en om 15 u heb je een snack nodig. Waar is concentratie en je focus iedere keer toch naartoe. Hoe kan dit beter. Wat heeft je brein nodig?

  • Wat theorie over de verschillende energiebronnen voor lichaam en brein
  • Praktische tips om zelf een gezonde snack te maken of te kopen
  • Enkele oefeningen om je energiedipjes te voorkomen en om ze aan te pakken

Eenvoudig en zowel toepasbaar op je werk als in je privé-leven, krijg je tijdens deze workshop heel wat inzichten en handvatten waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

Pascale Verlinde

Gent

Pascale Verlinde

Met de 3-isOne kit OVER gewicht ontdek je snel al de valkuilen waarmee we dagelijks te maken krijgen en hoe die aan te pakken. Vooral de uitleg over de bloedsuikerspiegel was voor mij een eyeopener. Ook de tips om voldoende te bewegen zoals wandelen en fietsen en krachttraining (fit20) zijn een extra ondersteuning van dit traject. Na 5 weken was ik 5,5 kg kwijt; een super resultaat op de weegschaal. En ik ben vooral veel wijzer geworden over de vele processen die in ons lichaam plaatsvinden. Deze 3-isOne levensstijl is gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven wat ertoe leidt dat gewichtsverlies blijvend is.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.